Lätkähuudon säännöt ja ohjeet

Lätkähuuto on kisa, jossa etsitään Suomen Leijonille uutta kannustushuutoa. Etsimme uutta, osuvaa kannustusta, emme pelkkää huutoa. Sinulla on 15 sekuntia aikaa kannustaa.

Paras huuto palkitaan viikon välein. Koko kisan voittaja valitaan 5.5 jälkeen. Kilpailu kestää kolme viikkoa. Voittajat julkaistaan tällä sivulla. Heille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

Palkinnoksi voittajat saavat Elisa Shopit:in lahjakortteja. Viikkovoittajat palkitaan 50 euron ja koko kisan voittaja 150 euron lahjakortilla.

Kilpailun on järjestänyt Elisa. Lätkähuuto on osa Suomalaisen Työn Liiton kampanjaa, jossa kannustetaan suomalaisia puhumaan suomalaisen työn puolesta.

Elisan oma henkilökunta ei voi osallitua Lätkähuuto-kilpailuun.

Näin osallistut kisaan:

  1. Lähetä tekstiviesti: HUUTO nimimerkkisi numeroon 16303 (esim. HUUTO Pekka). Huom! Nimimerkin maksimipituus on 15 merkkiä.
  2. Saat paluuviestin, jossa ilmoitetaan, että rekisteröitymisesi on vastaanotettu.
  3. Rekisteröitymisen jälkeen soita numeroon 0800-92035, kuuntele Antero Mertarannan alkujuonto ja kannusta Leijonat voittoon.
  4. Huutosi ilmestyy näille sivuille muiden arvosteltavaksi. Voit myös arvostella muiden kannustushuutoja.

Huom! Samasta numerosta voi osallistua Lätkähuuto kisaan useammankin kerran, huudot listautuvat viimeisimmällä rekisteröidyllä nimimerkillä. Salaisista puhelinnumeroista ei voi osallistua kilpailuun. Asiattomat viestit poistetaan.

Tekstiviestit ja puhelut tarjoaa Elisa, joten ne ovat käyttäjälle maksuttomia. Kisaan voi osallistua Elisan, Kolumbuksen, TeliaSoneran, DNA:n, Saunalahden, Tele Finlandin ja Zerofortyn liittymillä.

Elisa pidättää kaikki oikeudet kannustushuutojen hyödyntämiseen markkinoinnissaan ja muissa toimissaan kevään ja kesän 2006 aikana. Jättäessään viestin kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on kaikki tekijän- ja muut oikeudet luovuttamansa viestin sisältöön.